Ik doormekaar · 09. augustus 2020
En waar hebben we het dan over? Diarree. Waaaaat??? Nou gewoon, diarree! Moet dat nou? Nee, het moet niet maar ik wil er toch één blog aan wijden (je kunt nu stoppen met lezen als je te teergevoelig bent)

Foto · 26. juli 2020
Zwart/wit foto's inkleuren geeft je oneindig veel mogelijkheden en dus kan je je creativiteit echt inzetten. De zwart/wit foto van de glazen flessen maakte dat mijn vingers gingen jeuken; ik wilde er zo snel mogelijk mee aan de slag. Ik heb hem aan het eind wel iets 'spannender' gemaakt door de weerspiegelingen een andere kleur te geven. En gewoon in één kleur kan natuurlijk ook!

Keukendiversen · 19. juli 2020
Alsof je langs de warme bakker fietst, maar dan in je eigen huis: zó lekker ruikt het als je zelf je brood bakt. Echt, als er een deo zou zijn met die geur dan kocht ik de hele voorraad op;-) Maak kennis met Geurige Gijs, mijn broodbakmachine!

Vrouw · 12. juli 2020
Wat ging er in 10 minuten door me heen? Ik heb alles wat ik nodig heb. Ik kan de meeste dingen in huis meteen vervangen mochten ze stuk gaan. Daarnaast kan ik nog steeds sparen. Het is mogelijk een bedrag te verstrekken voor microkrediet. Doe ik het? Ik doe het;-)

Recepten · 05. juli 2020
Wat hebben deze 3 receptjes met elkaar te maken? Nou niks, los van het feit dat ik ze alle 3 erg lekker vind. Gebakken aardappelen, zalm en ei, daar wordt ik altijd vrolijk van. En hongerig;-) Ik ben ook niet moeilijk in volgorde; een maaltijd mag van mij beginnen met het toetje en eindigen met de soep...

Recepten · 28. juni 2020
Wat ga ik eten? Mijn maag rammelt (te lang achter de computer gezeten;-) maar ik heb zo géén zin om te koken! Ik besef dat dit een luxeprobleem is, maar daarmee is het buikje niet gevuld. Als ik trek heb loopt het water in mijn mond bij alles waar ik aan denk. En hoe simpel werd het: couscous, tonijn, olijven en pesto...

Kater · 21. juni 2020
Mijn kater houdt van leer en heeft onmiskenbaar grote minachting voor iedere vorm van kunststof wat schoeisel betreft. Voor de rest kan het hem niet zoveel schelen maar schoenen of laarzen? Die moeten echt van leer zijn! Heel handig ook als je van je werk thuiskomt op je leren stappers: hij werpt zich erbovenop in een euforische begroeting, niet van zins dit binnen 10 minuten af te ronden...

Ik doormekaar · 14. juni 2020
Mijn balkon is 4.30m bij 1.30m. Niet heel groot maar ook niet heel klein. Toen ik 6 jaar geleden hier kwam wonen werd het pionieren, want het is een zonnig balkon met niet veel zon..., snap je? Door de bomen voor het gebouw bereikt niet elke zonnestraal mijn balkon en zelf vind ik dat heerlijk, maar niet elke plant vindt dat lekker.

Vrouw · 07. juni 2020
Het is officieel vastgesteld: ik mis overduidelijk het sportgen. Het lijkt me zo heerlijk als je ervan houdt! Bij mij roept het woord sport acuut een Pavlovreactie op: wegduiken in de hoop dat het aan mij voorbij gaat. Echt, ik heb er helemaal niks mee. En dat is jammer, want als ik bijvoorbeeld mensen zie hardlopen dan wou ik dat ik dat ook zou willen maar ik wil niet en heb het nooit gewild dus waarom zou ik het nu wel willen? Wil je nog verder lezen nu?

Ik doormekaar · 31. mei 2020
Heb je zin om eens iets heel anders te doen dan je altijd doet? Bouw een website! 'Ja ga jij even lekker normaal doen! Kom op hè, dat kan ik echt niet!' Ik hoor het je denken:-) Maar ik ben bloedserieus hoor, ik roep dit niet zomaar. Je hoeft helemaal geen bedrijf te starten of blogger te worden. Je kunt er gewoon mee spelen, gratis! Want wij zijn toch zo gek op gratis???

Meer weergeven