Ik doormekaar

Ik doormekaar · 09. augustus 2020
En waar hebben we het dan over? Diarree. Waaaaat??? Nou gewoon, diarree! Moet dat nou? Nee, het moet niet maar ik wil er toch één blog aan wijden (je kunt nu stoppen met lezen als je te teergevoelig bent)

Ik doormekaar · 14. juni 2020
Mijn balkon is 4.30m bij 1.30m. Niet heel groot maar ook niet heel klein. Toen ik 6 jaar geleden hier kwam wonen werd het pionieren, want het is een zonnig balkon met niet veel zon..., snap je? Door de bomen voor het gebouw bereikt niet elke zonnestraal mijn balkon en zelf vind ik dat heerlijk, maar niet elke plant vindt dat lekker.

Ik doormekaar · 31. mei 2020
Heb je zin om eens iets heel anders te doen dan je altijd doet? Bouw een website! 'Ja ga jij even lekker normaal doen! Kom op hè, dat kan ik echt niet!' Ik hoor het je denken:-) Maar ik ben bloedserieus hoor, ik roep dit niet zomaar. Je hoeft helemaal geen bedrijf te starten of blogger te worden. Je kunt er gewoon mee spelen, gratis! Want wij zijn toch zo gek op gratis???

Ik doormekaar · 24. mei 2020
Qua afkorting zou het allemaal kunnen: TijdVerspilling, TijdVerdrijf of Tv-Verslaving, maar ik zou niet zonder kunnen, dat geef ik eerlijk toe. Mijn TV. En wat kijk ik dan alzo? Nou eeeh, NETFLIX dus;-) En waarom? Omdat ik klaar ben met de pulp die wordt uitgezonden door de omroepen (op een enkele uitzondering na dan)...

Ik doormekaar · 21. maart 2020
Of ik hamster? Jazeker, maar geen levensmiddelen, zeep, medicijnen of toiletpapier. Ik hamster goed nieuws...

Ik doormekaar · 17. maart 2020
Hoe hamstert Zeist? En gaan we op den duur net zo graaien als in veel plaatsen blijkbaar al gebeurt? En wat zag Jan (verpleegkundig consulent ouderengeneeskunde) uit Den Haag afgelopen zondag...?

Ik doormekaar · 01. maart 2020
Op een oud laken heb ik met grote letters geschilderd: DIT PAND IS GEKRAAKT. We wisten hoe laat Buurman thuis zou komen en kort voor die tijd hebben we het laken over zijn balkon gehangen zodat het vanaf de weg goed leesbaar was. Ik had een sleutel en dat was in deze situatie heel handig, anders was het geveltoerisme geworden;-)

Ik doormekaar · 04. februari 2020
Toegegeven, ik heb gestolen. Maar dat maakt me per definitie geen slecht mens, want ik heb iets achterovergedrukt ten behoeve van het algemeen genot. Dat pleit voor me, toch? En ik zal eerlijk opbiechten waar ik de gestolen waar vandaan heb. Best wel eerlijk voor een crimineel vind ik zelf;-)

Ik doormekaar · 28. december 2019
Deleten is heerlijk! Deleten is eigenlijk gewoon een ander woord voor 'opruimen'. Zo heb ik in mijn leven niet alleen mijn verjaardagen gedeletet, maar ook vage kennissen, zogenaamde vrienden, 'tradities', huisraad, mijn slanke lijn, bijbehorende kleding (dus;-) en heren...