Keukendiversen

Keukendiversen · 19. juli 2020
Alsof je langs de warme bakker fietst, maar dan in je eigen huis: zó lekker ruikt het als je zelf je brood bakt. Echt, als er een deo zou zijn met die geur dan kocht ik de hele voorraad op;-) Maak kennis met Geurige Gijs, mijn broodbakmachine!

Keukendiversen · 08. maart 2020
OKind twijfelde (waarschijnlijk terecht) aan mijn verstandelijke vermogens en tekende voor de zekerheid de groenten erbij. Stel je voor dat mams hachee maakt van rode bieten of, erger nog, zuurkool van uien!

Keukendiversen · 10. februari 2020
Wat zo geweldig is aan Trage Truus is dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Je gooit wat etenswaren bij haar naar binnen en zet haar aan. Zodra je bij haar wegloopt gaat zij rustig door met haar werk. Ze maakt totaal geen geluid en de luchtjes die ze loost zijn watertandend lekker.

Keukendiversen · 05. januari 2020
Nee, nee, nee, ja oké ik snap het. Die titel hè? Ik weet wat je dacht! Ik beloof je bij dezen dat ik daar echt een heel blog aan ga wijden, maar nu even niet. Dit stuk gaat over mijn groei van soepuitblikopwarmer tot versepizzabakker. Van verbrandekoekjesmaker tot pralinébonbonmaker. Van flauwetenbereider tot rodepeperverslinder.