Vrouw

Vrouw · 12. juli 2020
Wat ging er in 10 minuten door me heen? Ik heb alles wat ik nodig heb. Ik kan de meeste dingen in huis meteen vervangen mochten ze stuk gaan. Daarnaast kan ik nog steeds sparen. Het is mogelijk een bedrag te verstrekken voor microkrediet. Doe ik het? Ik doe het;-)

Vrouw · 07. juni 2020
Het is officieel vastgesteld: ik mis overduidelijk het sportgen. Het lijkt me zo heerlijk als je ervan houdt! Bij mij roept het woord sport acuut een Pavlovreactie op: wegduiken in de hoop dat het aan mij voorbij gaat. Echt, ik heb er helemaal niks mee. En dat is jammer, want als ik bijvoorbeeld mensen zie hardlopen dan wou ik dat ik dat ook zou willen maar ik wil niet en heb het nooit gewild dus waarom zou ik het nu wel willen? Wil je nog verder lezen nu?

Vrouw · 17. mei 2020
Als kind ben je een roepende in de woestijn als je ouders in een 'vechtscheiding' liggen. Niet bij machte iets te doen tegen de haat, agressie en afgunst. Wie ziet je, wie helpt je, wie houdt van je? Hebben volwassenen enig idee wat ze hun kind(eren) aandoen? En vooral: dat een kind er levenslang last van kan hebben?

Vrouw · 15. maart 2020
Waar ik tegenaan liep bij het afvallen en wat ik er tegen heb gedaan! En hoe ik ben gaan omdenken (altijd in mijn voordeel, dat dan wel weer;-)

Vrouw · 02. februari 2020
Boormachine draait, maar ik kom nog geen tiende van een millimeter het hout in. Huh? Nog maar eens proberen, iets harder drukken misschien? Crisis, het wordt heet. Oh oh, róók? Stop. Koffie. Nadenken...

Vrouw · 25. januari 2020
Ik kan nog wel steeds vrouwen benijden die mooi gevormde boogjes boven de ogen hebben! Waarmee ik dus de rest van de vrouwelijke wereldbevolking bedoel. Echt, bij het uitdelen van wenkbrauwen heb ik helemaal achteraan in de rij gestaan.

Vrouw · 29. december 2019
Vroeger ging ik gebukt onder mijn dunne, slappe en steile haar. Toen noemden we dat 'Melkboerhondehaar'. Nou hoor ik je denken: "Honden met een N", maar vroegah was die extra letter niet nodig. We begrepen elkaar zonder die N ook wel. Goed, dat terzijde. Daar vullen we wel een keer een heel blog mee;-)