Zuid-Afrika

Zuid-Afrika · 10. mei 2020
Lekker dramatische titel hè? Maar het is wel zo: als je vaker op een fijne plek geweest bent voelt het echt als thuiskomen zodra je er weer terug bent. Ik heb dat met Zuid-Afrika...

Zuid-Afrika · 06. april 2020
Goed nieuws: ik ben volledig toerekeningsvatbaar en er hoeft geen busje voor me besteld te worden: de grote mysterieuze liefde die ik voel voor Zuid-Afrika bestaat echt en wat vínd ik het daarom leuk dat Jolande van der Wijst dit gastblog wilde schrijven!

Zuid-Afrika · 01. maart 2020
Alleen al één dag in dit park doorbrengen maakt dat de kosten van de reis er niet meer toe doen. Ik kan in een paar woorden beschrijven hoe geweldig het is maar de ervaring in een blog delen geeft toch wat meer relevante informatie. Ik ben er nu een paar keer geweest met Dochter, die daar woont en werkt, en haar gezin.

Zuid-Afrika · 19. januari 2020
In Afrika loop je de hele dag te tapdansen om niet op schorpioenen te gaan staan. Je bent omringd door gifslangen en leeuwen. Achter elke boom staat een hyena en erin hangen luipaarden te wachten tot je langs loopt. En dan niet te vergeten alle grote spinnen die speciaal voor jou...

Zuid-Afrika · 11. januari 2020
"Mam… stop… luister!" Ik stond meteen stil en probeerde te horen wat Dochter hoorde. Even was er niets dan stilte en toen, heel zacht maar o zo duidelijk hoorde ik het ook. Ik keek Dochter vragend aan. Zonder geluid te maken vormde haar mond een woord: leeuwen! Oeps!!! Zacht vertelde ze me dat als je dit geluid kunt horen, de dieren vrij dicht in de buurt zijn. OEPS OEPS!