Zwarte kater Jochie en baasje Siny

WIE ZIJN WIJ?

Allereerst iets over de foto (Memoji). Die is, wat mijn afbeelding betreft, wel redelijk geflatteerd. Er was geen optie met meer rimpels en kleinere ogen. Mijn kater is natuurgetrouw afgebeeld; die is gewoon knap!

 

Goed, ik ben Siny en woon op kamers bij mijn 3-potige kater Jochie. Hij denkt dat hij de dienst uitmaakt en eigenlijk is dat ook zo. Bij een hond blijf jij de baas, bij een kat kan je dat wel schudden;-) Dit huisgenootje levert in ieder geval stof tot schrijven, dus daar zal zeker een blog (of tig) aan gewijd worden!

 

Ik heb twee volwassen dochters en twee kleinkinderen. Mijn oudste dochter is in 2004 naar Zuid-Afrika geëmigreerd en woont met man en kids midden in de bush, dus een kopje koffie bij haar drinken vergt enige voorbereiding. Ik ben er inmiddels zes keer geweest en het is altijd een uitbundig weerzien!  Een paar weken fulltime oma zijn is dan wel super hoor, geen horloge, geen mobiel, geen computer, alleen kinderen en kleinkinderen en niet te vergeten het prachtige land zelf!

 

Ter compensatie woont mijn jongste dochter hemelsbreed 350 meter bij me vandaan en ze woont in bij mijn kleinkatten. Mocht zij ooit ook bedenken dat emigreren leuk is dan zorg ik er persoonlijk voor dat de grenzen gesloten worden! Nee hoor, ze peinst er gelukkig niet over om Nederland te verlaten...pfoeh...! 

Balpen metallic

WAAR SCHRIJF IK OVER?

O jeetje, niet over alles maar wel ván alles. In de groene menubalk bovenaan staat 'Blogs'. Als je dat aanklikt zie je de onderwerpen verschijnen waar ik over schrijf. Daar zal vast nog wel wat bij komen maar nu eerst huidige thema's een beetje vullen;-)

 

Hieronder staan ook nog wat 'verslavingen'. Allemaal chronisch en soms besmettelijk, maar verder zeer onschuldig! Ik wil gewoon mijn verhaal kwijt omdat ik schrijven nou eenmaal leuk vind. Dus kijk rustig rond, er staat vast iets bij wat je leuk vindt om te lezen.

 

Ik verzamel geen gegevens dus ik zal je niet vragen naar je e-mailadres maar wil je me volgen dan kan dat door hier te klikken. Je komt dan op de juiste Facebookpagina en die kan je liken. Op die manier weet je precies wanneer er een nieuwe blog geplaatst is, of een foto, of... afijn, genoeg te posten!

DAN DE NAAM VAN DEZE WEBSITE

Broodje aap is een verhaal/situatie waarvan niemand weet of het helemaal echt is (vergelijkbaar met mijn fotobewerking;-) Zelf houd ik van eerlijkheid, dus Broodje ik. Een lekkere combinatie vind ik zelf! 

HOBBY'S

Er is fotografie en fotobewerking, koken, reizen, websites bouwen, schrijven enz. Nu alleen nog even uitvogelen hoe ik meer uren in een dag krijg...

EN DAN HIER MIJN VERSLAVINGEN

www.virtuephoto.nl

En: www.chameleontravelafrica.com

En het Nederlandse zusje: www.chameleontravelafrica.nl

En dit blog natuurlijk: broodjeik.nl  

Liefs,

Siny

En dit zijn we in het echie;-)  BewaarPin

Over ons van Broodje ik